GARANCIA & VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Jelen szerződés a termék megrendelésével lép hatályba, amit mind a Vevő mind az Eladó tudomásul vesz. A Vevő megrendelésével elfogadja a Vásárlási Feltételekben meghatározott feltételeket, azok tudatában adja le rendelését, fizeti meg a vételárat. A termék vásárlási árának ki nem fizetése vagy a Vásárlási Feltételek nem ismerete nem mentesíti a Vevőt vagy az Eladót a 2012/M0921 rendelet hatálya alól. Nálunk hagyott előleget semmilyen esetben sem tudunk visszatéríteni. Félretett hajat vagy el nem vitt hajat maximum 7 napig tárolunk.

Nálunk igénybevett szolgáltatás esetén a Vevő tudomásul veszi, hogy kézi/gépi -tresszelés, tincsezési munka, valamint festés/levilágosítás folyamán súlyvesztésre sor kerül, ami az eredti vételárat nem befolyásolja.

Haj ápolása A póthaj, különleges minden napos ápolást igényel, mivel nem kap tápértéket a hajhagymákon keresztül, mint az eredeti hajunk. Egy héten maximum 2-3 alkalommal érdemes meg mosni, minden nap nem, mert akkor gyorsan kiszárad. Hátra hajtott fejjel mossuk meg a hajunkat, és langyos vízben, a forró vizet kerüljük. Samponunk ne tartalmazzon gyümölcssavat, se alkoholt, mert az leoldhatja a keratint. Balzsammal kenjük át, öblítsük le, majd haj olajat is vigyünkfel rá szárítás után, ez ápolja és könnyebben tudjuk kifésülni. Vizesen ne fésüljük, csak száraz állapotban. Mikor szárítod, ne a legmagasabb hőfokot válaszd. Sörtés hajkefével ajánlott át fésülni.
A póthajnak nincs lehetősége önzsírosodásra, ezért fontos, hogy kezeld minőségi hajápoló szerekkel, melyek biztosítják a haj nedvességtartalmát, selymességét, fényét ezzel tartós és hosszú időre megőrizve a póthajak kiváló minőségét. Vannak kifejezetten hajhosszabbítás-dúsításra, póthajakra optimalizált termékek.
A 100% emberi haj ugyanúgy göndöríthető, vasalható. Fújhatsz rá lakkot, csillámot, zselét, habot. Ne felejtsd el lefekvés, illetve mosás előtt átfésülni. Figyeljünk arra, hogy az illesztett részekre (hajtőre), ne tegyünk balzsamot, pakolást mert a tincsek megcsúszhatnak. A hajvasalásnál, ill. a hajsütővasnál szintén vigyázni kell a hajtőnél illesztett részekre. Levilágosított vagy festett hajak a nagyobb igénybevétel miatt a hordási ideje megrövidül, mivel a haj szerkezete már nem tud regenerálódni.

Garancia Az Eladó garanciát vállal a hajak eredetiségére és fertőtlenítettségre. Garantáljuk, hogy a copfokban nincs fordult szálirányú hajszál (erről azonban bevizezéssel lehet meggyőződni), műhaj vagy állati szőr esetében forró vízbe mártással vagy hajszál égetés próbával lehet megbizonyosodni. A haj árának kiegyenlítését követően semmilyen reklamációt nem tudunk elfogadni. Mielőtt elvitelre kerül a haj, ellenőrizd a haj minőségét, mennyiségét, színét, valamint tincsezés esetén a tincsek számát. Távozás után a haj beazonosításának problémája miatt nem áll módunkba az áru kicserélése, sem a vételár visszatérítése. A hajak felrakása után kifogást nem áll módunkban elfogadni. Mielőtt a hajat felrakatod legyél biztos abban, hogy a haj valamint a felrakási technika megfelelő-e számodra. Mivel mi hajak forgalmazásával foglalkozunk, ezért a kérésedre igényelt hajhosszabbítási munkára felelősséget valamint garanciát nem vállalunk.
A nem általunk szőkített illetve kezelt hajak után az Eladó garanciát nem tud vállalni. Amennyiben szőke hajat szeretnél kérd a mi segítségünket, hogy fodrászunk gyakorlott szakértelmével előre leszőkítsük a nálunk kiválasztott hajat az általad kívánt színre.
A nem általunk feldolgozott hajakra, illetve az esetlegesen felmerülő problémát nem rögtön jelezve a garancia nem érvényes (vagyis hordott majd megunt, vagy más keze által már festett, elcsúfított hajakkal természetesen nem tudunk foglalkozni). A garancia nem érvényes azokra az esetekre amikor Valaki otthon, szakértelem nélkül megpróbálja leszedni magának a póthajat, illetve ha nem mi csináltuk a hajhosszabbítását.

Postázás Amennyiben a hajat postázva kérted, tehát előre nem tekintetted meg, mi minden esetben a tőlünk telhető legjobb tudásunk és tapasztalatunk szerint azt a hajat és színt küldjük neked, amit előzetesen telefonon vagy e-mailben kértél. Célunk, hogy te elégedett legyél. Kizárólag a haj színével kapcsolatban felmerült probléma esetén tudjuk a hajat kicserélni, amennyiben azt 7 napon belül jelzed. A vételárat semmilyen esetben sem térítjük vissza. A hajat utánvétel nélkül tudjuk csak átvenni. Miután a visszaküldött haj mennyiségét, valamint a haj minőségét rendben találtuk, úgy az új hajat 4000Ft kezelési költség felszámolása mellett, valamint az újrapostázási költséggel (kb. 3000 Ft) együtt, 30 napon belül utánvéttel tudjuk újraküldeni. Újból felmerülő probléma esetén cseregaranciánk érvényét veszti.
Áraink bruttó árak. Áfás számla igényét kérjük előre jelezze.