PÓTHAJ ÖTLETEK

Milyen hajat válasszak?

A hajhosszabbításra felhasználható póthajakat etnikai és minőségi tulajdonságaik alapján különböztethetjük meg. Szintén fontos, hogy a minőséget nem a származás határozza meg. A hajaink (miután hogy minden ember más, a haja is más: étkezési szokása és az éghajlat miatt is, területileg is) copfonként teljesen különbözőek. Nincs két ugyanolyan haj.

Bevezetőként szintén leszögezném, hogy a póthajak közül a legmagasabb minőségű és a legritkább a valódi szűz, festetlen, egy fejről vágott natúr haj. A feldolgozott hajak is jó minőségűek, többször újra rakhatók. Azonban nincs ami a kezeletlen haj hatalmas előnyeivel felveheti a versenyt.

Európai natúr haj: Az európai hajak különböző környező országokból származnak. Egy fejről vágott, festetlen állapotban érkeznek hazánkba. Tökéletesen illeszkednek hajunkhoz. Szálirányosak, nem igényelnek extra ápolást. Ebből készíthető el a legtermészetesebb hajhosszabbítás. Azoknak a vendégeknek ajánlott akik csak a legmagasabb minőséggel elégednek meg. Biztosíthatom, hogy az általunk kínált copfokkal elégedett lesz.

Ázsiai haj: Az ázsiai haj Kína, Korea, Vietnám területéről származik. Natúr, feldolgozatlan állapotában erős, vastag, fekete színű. Egy fejről vágott kezeletlen állapotában erős, tartós haj. Feldolgozás során festik, világosítják, ha szükséges vékonyítják. A jól feldolgozott, szálirányos ázsiai haj jó választás azoknak akik kedvező áron akarnak hajhoz jutni. Fokozott ápolást igényel, mivel világosított hajról van szó.

Indiai (Templomi) haj: Az indiai hajak nagyon hasonlítanak az európai hajakhoz. Szálvastagságuk erősebb, van köztük egyenes, göndör, hullámos textúra. Az indiai nők a hindu vallás gyakorlásának részeként ajánlják fel gyönyörű hajukat a templomoknak. Ezt önszántukból, hagyományaik miatt teszik. Ezeket a hajakat vásárolják fel a kereskedők és dolgozzák fel gyáraikban. Innen kerülnek a hajhosszabbító szalonokba. Színük általában fekete, sötétbarna. Minőségük kiváló. Natúr, feldolgozatlan állapotban erősebb hajú vendégeknek ajánlott. Többnyire illeszkedik az európai hajhoz. Ápolást igényel.

Brazil haj: Erős, fekete hajak. Többnyire hullámosak, göndörek, nem ritkán Kinky (afro). Ezért mediterrán, illetve afrikai hölgyekhez illik. Nekik csak ezek a hajak illeszthetők.

Műszálhaj: Csak alkalmi viseletre ( szilveszter ) ajánlott.